VTM

Karen uit 'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk': "Heel bijzonder dat ik die primeur te pakken heb"

door: COS
Karen uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Wanneer we maandag afscheid nemen van de vier 'Blind Getrouwd'-koppels zit het experiment er nog niet op. Op VTM GO gaat vanaf 27 november 'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' van start.

Afgelopen zomer lanceerde VTM een oproep. Karen, Steve en Jonas namen deel aan de voorrondes van 'Blind Getrouwd', maar er werd tussen de andere inschrijvingen geen perfecte match gevonden. Na de oproep vonden de experten nu wel een geschikte partner voor een van hen.

In 'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' op VTM GO stapt dierenartsassistente en chocolatier Karen op maandag 27 november in het huwelijksbootje met een vrouw. Een primeur voor het programma. "Heel bijzonder dat ik die primeur te pakken heb", zegt Karen aan HLN.

"Ik kijk al sinds het begin naar 'Blind getrouwd', en dat vond ik een gemis. Toen Christophe en Nick in 2019 in het huwelijksbootje stapten, dacht ik dat een lesbische trouwpartij snel zou volgen. Maar blijkbaar schrijven er zich niet veel lesbische vrouwen in."

De poule om een match te vinden voor een homoseksuele of lesbische kandidaat is dan ook klein. "Ik hoop dat mijn huwelijk een steentje kan verleggen, en meer homo's en lesbiennes zich inschrijven", zegt Karen.