VTM

Kelly Pfaff voelt adrenaline door lijf gieren in nieuw programma: "Er zitten een paar zotten tussen!"

door: COS
Kelly Pfaff in 'De Grootste Lefgozer'
Afbeelding bron: VTM

Kelly Pfaff presenteerde vorig jaar op VTM 2 het programma 'Waar voor je Geld?' en was ook te zien in 'Expeditie Gooris'. Ze zal binnenkort opnieuw op de zender te zien zijn met een nieuw programma.

Kelly Pfaff gaat in 'De Grootste Lefgozer' op zoek naar de grootste durfal met het meeste lef. Acht waaghalzen pushen elkaar in een afvalrace tot het uiterste met maar één doel voor ogen: De Grootste Lefgozer worden.

De kandidaten leven samen in één huis, weg van afleidingen van buitenaf. Gastheer Dominique Persoone vergezelt de lefgozers wanneer ze aan de toog tactische tegen elkaar opbluffen hoe ver ze in de proef zullen geraken. Daar hangen punten aan vast.

"De adrenaline gierde vaak plaatsvervangend door mijn lijf", zegt presentatrice Kelly. "Bij elke proef dacht ik: zou ik dit durven en hoe ver zou ik gaan? Maar dat weet je pas als je er echt voor staat."

Zeggen dat je een tattoo durft te zeggen of door vuur durft te lopen en het effectief doen? "Het zijn bij wijze van voorbeeld toch twee andere dingen. Maar ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van de kandidaten. Er zitten een paar echte zotten tussen!"

'De Grootste Lefgozer', vanaf 31 mei nieuw bij VTM 2