VTM

Kersverse mama Laura Lieckens doet emotioneel verhaal: "Mijn wereld stortte in"

door: LHX
Laura Lieckens
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens, die enkele jaren geleden meedeed aan 'Blind Getrouwd', vond zo'n anderhalf jaar geleden de liefde bij haar vriend Yorben. In augustus kregen ze een zoontje, Eben.

Op Instagram deelt Laura Lieckens twee bijzondere foto's: eentje van haar met Eben in haar handen en eentje van haar moeder met haar in haar handen. "2 foto's, 2 mama's", schrijft ze erbij.

Dat doet ze niet zomaar. 26 september is namelijk de dag waarop haar moeder stierf. "Op 26 september 2000 stortte mijn wereld in", vertelt ze. "Mijn mama had hard gevochten, maar de strijd verloren."

Haar moeder was 34 jaar en had twee kindjes en een fantastische job. "Maar het mocht niet zijn. Twee jaar eerder had een hersenscan ervoor gezorgd dat de grond onder haar voeten werd weggetrokken. Kanker."

Laura laat weten dat de herinneringen aan haar mama langzaamaan vervagen, wat haar erg droevig maakt. "Maar wat ik niet vergeten ben, is hoe een geweldige mama je voor ons was", klinkt het. "Nu kan ik enkel maar proberen een even goede mama te zijn."