VTM

Laura Tesoro krijgt eindelijk groot nieuws te horen van werkgever VTM

door: COS
Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro is al enkele jaren een van de leading ladies bij VTM. Ze presenteert binnenkort haar eerste eigen shiny floor show.

Laura Tesoro heeft een erg druk jaar achter de rug. Naast haar muziek waren er opnames voor 'Special Forces', 'Het Jachtseizoen, 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids', maar ook voor haar gloednieuwe project: 'Starstruck'.

De opnames van 'Starstruck' vonden al een hele tijd geleden plaats, maar het was wachten op een plek in het uitzendschema. Die heeft VTM nu eindelijk gevonden. Op vrijdag 1 december gaat de talentenshow van start.

Nathalie Meskens, Guga Baul, Nora Gharib en Bart Kaëll voor 'Starstruck'
Afbeelding bron: VTM

In 'Starstruck' transformeren gewone mensen in 's werelds meest legendarische artiesten om op het podium te schitteren en hun wereldhits te brengen. Van Madonna, Billie Eilish, Freddie Mercury tot Katy Perry

Laura Tesoro host deze splinternieuwe show en dat doet ze voor het eerst alleen. Guga Baúl, Nathalie Meskens, Bart Kaëll en Nora Gharib vellen als jury hun deskundig oordeel over de acts. 

Starstruck verwelkomt nieuwe talenten, maar ook ervaren zangers en zangeressen. Jong én oud. Allemaal hebben ze één doel voor ogen: schitteren als een legendarische artiest.​

Ze geven stuk voor stuk de show van hun leven en dromen van hetzelfde: de grote finale halen en deze eerste editie van Starstruck winnen. Maar daarvoor moeten ze eerst de jury en het live publiek overtuigen.