VTM

Laura Tesoro slaat alle kijkers met verstomming in 'Special Forces': "Niet normaal"

door: LHX
Special Forces Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

De aflevering van 'Special Forces: Wie durft wint' was deze week weer bijzonder heftig. Zowel voor Hannelore Simoens als Francisco Schuster werd het te veel: zij besloten de handdoek in de ring te gooien.

Na Francesco Planckaert en Georges-Louis Bouchez zijn nu ook Francisco Schuster en Hannelore Simoens opgestapt uit 'Special Forces: Wie durft wint'. Laura Tesoro, daarentegen, staat nog steeds haar mannetje.

Nochtans leek het haar tijdens het boksen allemaal te veel te worden. Ze kreeg enkele rake klappen en barstte in tranen uit omdat ze geen lucht meer kreeg. Ze slaagde er nadien echter in om zich weer te herpakken.

Op haar prestatie komt massaal veel reactie van kijkers. "Niet normaal, wat een beest is Laura. Echt chapeau voor wat ze doet en voor hoe ze voor de groep zorgt", wordt er geschreven op sociale media. "Wat een topmadam! Zoveel bewondering! Dit is girlpower!"

"Ik blijf kippenvel krijgen van haar. Wat een klasbak, die Laura. Tonnen respect voor haar", klinkt het ook. "Amai, er zit veel pit in haar. Doe haar dat maar eens na, een dikke duim." "Ik was eigenlijk nooit echt een Laura Tesoro-fan, maar moet toegeven dat ze het supergoed doet! Een echte pitbull, zo doorbijten! Hoedje af!"