VTM

An Lemmens tot in kern van ziel geraakt door wat ze ziet: “Mijn hart bloedt”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

Het is opnieuw bakken en braden vandaag in ons Belgenlandje. We worden verwend met zomerse temperaturen waarvan we in juli en augustus enkel konden dromen. Ook VTM-presentatrice An Lemmens trok met dit mooie weer naar buiten, maar was ontsteld door wat ze te zien kreeg.

An vertoefde gisteren in het sprookjesachtige Brugge. Een stad die ze naar eigen zeggen prachtig vindt, maar waar ze het toch knap lastig heeft met de bekende toeristische activiteit. De vele bezoekers van Brugge verkennen de stad maar al te graag in een koets.

Met temperaturen boven de 30 graden geen pretje voor de paarden die de koetsen moeten voorttrekken. “Mijn hard bloedt als ik hier het ene paard na het andere zie voorbijdraven”, laat An optekenen via Instagram Stories.

Het VTM-gezicht staat dan ook bekend als een echte dierenactiviste. Daarnaast is An ook het bekende gezicht geworden van ‘The Voice’. Ook het negende seizoen van de populaire zangwedstrijd zal ze presenteren, meer bepaald aan de zijde van Aster Nzeyimana, die de overstap maakte van de VRT naar DPG Media.

 

An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial