VTM

'Lisa'-fans kunnen hun ogen niet geloven: "Ik ben in shock!"

door: COS
Lisa en Jonas
Afbeelding bron: VTM

In 'Lisa' namen we maanden geleden onverwacht afscheid van Jonas (Oscar Willems). Een bewusteloze Jonas werd door een mysterieuze figuur in een put gegooid en begraven.

Maandenlang bleven 'Lisa'-fans gissen over wie Jonas dit had aangedaan. Dinsdag kwam er een eindelijk een antwoord. Plots wordt duidelijk dat Gert zijn eigen broer (levend) begraven heeft. "Ik ben in shock!", klinkt het op Facebook. "Toch niet verwacht dat hij zo slecht was."

"Had echt niet gedacht dat het Gert zou zijn. Dacht echt aan Ben of Elke. Hier gaan we toch nog meer over te weten komen. Dat Heidi maar oppast of ze ligt ook nog onder de grond", klinkt het nog. "Ik zou nooit gedacht hebben dat Gert dit Lisa zou aandoen."

"Wist dit van in het begin... Gert kon niet om met de veiling van de mama haar juwelen", zegt iemand. "De spuitjes zijn misschien ook een aanwijzing? Zou hij Jonas hebben verdoofd en begraven hebben? Dan is Jonas levend begraven. Hoe slecht kan je zijn!"

We hebben echter nog geen lichaam gezien. "Jonas leeft nog", voorspelt iemand dan ook. "Gert gaat nu zorgen dat Heidi iemand anders verdenkt, want het wordt warm onder zijn voeten." Wie zal Gert er dan voor laten opdraaien? "Hij gaat het in de schoenen van Ben proberen schuiven." 

Tags Lisa