VTM

'Lisa' gaat van start met een 'knal': Dit beeld uit laatste seizoen verklapt al iets te veel

door: COS
Lisa
Afbeelding bron: VTM

VTM stuurde ons de zomervakantie in met een spraakmakende seizoensfinale van 'Lisa'. We weten immers dat Jonas nog leeft!

Op de juwelenveiling verdween Jonas (Oscar Willems). 'Lisa'-kijkers werden op een verkeerd spoor gezet. We kregen namelijk te horen dat het Oscars keuze was om te verdwijnen uit 'Lisa'. Wat we niet hadden kunnen verwachten, was dat hij nog zou terugkeren!

Het bleek Jonas' broer Gert (Bert Verbeke) die Jonas heeft ontvoerd en sinds de veiling gegijzeld houdt. Wie hoopte dat Gert zich had herpakt, blijft teleurgesteld achter. Ook Lisa. Zij kreeg op haar feest met Ben van Gert te horen dat Jonas nog leeft én dat hij weet waar hij is.

Uit de eerste beelden van het allerlaatste seizoen van 'Lisa' kunnen we alvast afleiden dat het een zenuwslopende ontknoping zal worden. We zien Lisa een wapen op Gert richten. "Je probeert mijn kop zot te maken. Ik maak je kapot", zegt ze. We horen ook een knal.

We starten het nieuwe seizoen met heel wat vragen. Zal Lisa Jonas op tijd vinden? En kiest ze voor een toekomst met Ben of is er alsnog een kans dat het sprookje van Lisa en Jonas mooi eindigt? Op de eerste vraag krijgen we met een eerste foto alvast antwoord: Lisa zit bezorgd naast het ziekenhuisbed van Jonas.

Tinne Oltmans en Oscar Willems in 'Lisa'
Afbeelding bron: VTM
Tags Lisa