VTM

Luc Appermont en Bart Kaëll doen opvallende uitspraak: "Dat zal je ons nóóit zien doen"

door: STG
Bart Kaëll
Afbeelding bron: VTM

Vier jaar geleden trokken Bart Kaëll en Luc Appermont samen naar het theater. Daar brachten ze een ultieme reis door hun professionele leven en hun relatie die inmiddels al meer dan veertig jaar stand houdt. Vorige week ging de tweede editie van de theatertour in première.

Met een nieuwe zaalshow 'Een Paar Apart' trekken Luc Appermont en Bart Kaëll ook dit jaar weer de theaterzalen in. Daarin kunnen we ons verwachten aan pure nostalgie van anekdotes in hun leven. Van hun huwelijk tot de aanschaf van een vakantiehuis in Spanje. Alle onderwerpen komen aan bod. In Primo lezen we alvast een voorsmaakje van wat we kunnen verwachten.

Ook de gevoelige onderwerpen gaan ze niet uit de weg. Zo hebben ze beiden hun mening over hand in hand lopen in het openbaar. "Bart en ik hebben daar geen van beiden behoefte aan. Wij uiten onze liefde niet wanneer er andere mensen in de buurt zijn. Die intimiteit behoort tot ons privéleven. Sowieso ben ik niet iemand die houdt van provoceren of bewust de aandacht opzoekt. En hand in hand lopen wanneer je allebei bekend bent? Da’s om problemen vragen", aldus Luc.

Daarnaast is er nog veel aandacht voor muziek,  verrassende songs, maar ook bekende nummers in een nieuw jasje. Luc en Bart worden daarvoor bijgestaan door een vijfkoppige liveband.