VTM

'The Masked Singer'-kijkers zijn er rotsvast van overtuigd: 'Deze internationale ster is Edelhert!'

door: COS
Edelhert in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

'The Masked Singer' is weer van start gegaan. Bij de eerste ontmaskering bleek tennisster Yanina Wickmayer in het kostuum van Roos te zitten.

Het (zang)niveau ligt duidelijk erg hoog dit seizoen. Dat zorgde ervoor dat Edelhert bij de laatste twee figuren belandde. Als we veel kijkers mogen geloven, zit er onder het kostuum van Edelhert een internationale ster: Mr. Eurovision Johnny Logan.

"Geen twijfel mogelijk vanaf de eerste noot: het is Johnny Logan!", klinkt het op YouTube. "Mijn eerste gedacht was ook meteen Johnny Logan! Zo'n herkenbare stem! Vond het ook echt bizar dat niemand merkte dat hij met een zwaar Engels accent sprak in zijn video", merkt iemand op.

Wie het introductiefilmpje herbekijkt, merkt inderdaad een niet-Nederlandse tongval. Bij de drie tips, waarvan één juiste en twee valse, was dat niet zo. "Die tips hebben ze waarschijnlijk iemand anders laten inspreken", stelt iemand voor. 

Fans zijn er helemaal zeker van, nadat enkele kijkers wijzen op een opmerkelijke hint in het introductiefilmpje. We zien Edelhert daarin Adam en Eva schilderen. En wat blijkt? "Hij speelde Adam in de musical 'Adam & Eva'."

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'The Masked Singer'