VTM

Mathieu uit 'Blind Getrouwd' komt tot opvallende conclusie over zichzelf

door: STG
Mathieu Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

Ruim twee maanden geleden maakten we voor het eerst kennis met Mathieu en Isabelle in 'Blind Getrouwd'. Hoewel de twee het vanaf begin goed met elkaar konden vinden, werden vorige week al pijnlijke verschillen duidelijk.

Het 'Blind Getrouwd'-experiment loopt stilaan ten einde. Wat begon als een magisch moment, kreeg de voorbije weken een bittere nasmaak bij Isabelle en Matthieu. De laatste weken verlopen steeds moeizamer. 

"Je wil passies delen, anders mis je iets”, zei Mathieu enkele weken geleden al. Dat Matthieu vooral focust op de verschillen kwam dan ook hard binnen bij Isabelle. Sindsdien lijkt alles er steeds meer op te wijzen dat het koppel binnenkort elk hun eigen weg zal gaan.

“Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de afgelopen 7 weken, ondanks de moeilijke momentjes die er soms waren”, klinkt het tijdens het beslissingsmoment bij Mathieu.

“Ik heb hier hier veel uit geleerd, op heel veel vlakken. Nu ik aan het einde van het experiment ben, is het makkelijker om terug te kijken dan wanneer ik er middenin zat.” Hoe Isabelle het avontuur ervaren heeft en of ze uiteindelijk al dan niet getrouwd blijven, krijgen we maandag 20 november om 20u35 bij VTM te zien.