VTM

Media-expert erg streng voor Jonas Van Geel: “Om die reden kan je nu beter van het scherm verdwijnen”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

Media-expert Jules Harnot is streng voor Jonas Van Geel. Hij wil zelfs van het scherm zien verdwijnen.

Jonas Van Geel presenteert tegenwoordig de quiz ‘Veel Tamtam’. “Trop is teveel”, zegt Jules daarover in Het Laatste Nieuws.

Aangeprezen als een geestige panelquiz maar eigenlijk een domme moppentrommel vol opgewarmde 'witzen' waar zelfs de zatte nonkel op trouwfeesten voor zou passen.” 

“Flauwe cafépraat die enkel bij panelleden en gastheer een opgeklopte schaterlach en enthousiast dijengeklets losweekt, omdat ze daarvoor worden betaald. Zoals de meesten hield ik - zelfs voor een gemotiveerde televisiewatcher zijn er grenzen - dit infantiele gekakel snel voor bekeken.”

“Niet het minst omdat ik medelijden voelde met een ceremoniemeester die vruchteloos probeerde deze nonsens als een volwaardig programma te slijten. Ach, laat ik er maar over ophouden. Anders begin ik nog over het debiele 'Patrouille Linkeroever'.”

"Jonas, je hoeft niets meer te bewijzen"

“Op je 35ste en na zo'n indrukwekkend parcours hoef je trouwens niets meer te bewijzen. Probeer in plaats van zo met je talent te woekeren misschien even te herbronnen.” 

“Kom tot rust bij vrouw en kind, en verdwijn voor mijn part gerust een tijdje van het scherm. Om sterker terug te keren, eindelijk nog eens te verrassen, en vooral om te vermijden dat die unieke entertainer een van de velen wordt. Je doet natuurlijk wat je wil, Jonas.” 

“Ik blijf onvoorwaardelijk in je talent geloven, maar zou het doodjammer vinden mocht het vrolijk kraaiende goudhaantje nog meer pluimen verliezen.”