VTM

Showbizzwatcher twijfelt niet over identiteit nieuwe figuur 'The Masked Singer': 'Zo heeft VTM het al verklapt'

door: COS
Mummie in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Op 3 februari gaat 'The Masked Singer' weer van start. Voor de eerste show zullen we al kennisgemaakt hebben met de veertien figuren uit de show.

Allereerst liet VTM ons kennismaken met acht figuren: Foxy Lady, Leeuw, Tovenaar, Raaf, Hippo, Skiwi, Minotaurus en Kolonel Mops. Al snel stelde ook Kosmos zich aan ons voor. Op een exclusieve party werden Soaperstar, Groot Licht en Champignon dan weer voorgesteld.

Nu maken we al kennis met de voorlaatste figuur: Mummie. Verrassend: we maken ook kennis met haar stem. VTM lost namelijk al het nummer dat Mummie in de eerste show op vrijdag 3 februari zal zingen: 'Bad Romance' van Lady Gaga. Luisteren we daarnaar dan horen we een herkenbare stem.

Het is echter pas op het einde dat het voor ons vrijwel meteen duidelijk wordt. De 'Ooh la la' en de erg herkenbare lach: dit moet Evi Hanssen zijn. Ook de 'Heeey boys!' in de introductietekst doet ons denken aan Evi's 'Mamma Mia'-personage Tanya.

Het enige wat ons enigszins doet twijfelen, is het feit dat aangegeven wordt dat Mummie al heel lang single is. Proberen ze ons zo toch nog op een dwaalspoor te zetten? Waarschijnlijk wel. Welkom Mummie! Welkom Evi Hanssen!