VTM

Suikerspin zingt laatste noten in ‘The Masked Singer’: “Alles deed pijn”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews
Afbeelding bron: Photonews

Net voor de grote finale was het de beurt aan Suikerspin om ‘The Masked Singer’ te verlaten. Enkel Karen Damen kon raden wie achter het masker zat.

Niemand minder dan actrice en presentatrice Nora Gharib, die bekend werd door ‘K3 zoekt K3’, zat wekenlang onder het masker. Ze maakte haar intrede pas in de derde aflevering en daar was een goede reden voor: ze was net bevallen, met een keizersnede.

“Bij het zingen gebruik je ook je buik, en ik voelde al die draadjes trekken toen ik letterlijk acht dagen na mijn bevalling al op dat podium stond in plaats van nog zes weken te rusten. Alles deed pijn, het was lichamelijk echt zwaar”, geeft Nora toe in Het Laatste Nieuws.

Dochtertje

“Als je de beelden herbekijkt zal je zien dat ik amper een voet verzet bij dat eerste optreden. Maar ik heb altijd naar mijn lichaam geluisterd, het ging gewoon”, zegt Nora, die ondanks het verstikkende masker echt genoten heeft van haar optredens.

“Het was ook een hele geruststelling dat mijn man meekwam naar de studio met ons dochtertje (Chams, red.). Tussendoor liep ik iedere keer naar mijn loge om borstvoeding te geven. Hectisch!”