VTM

Tinne Oltmans klapt uit de biecht over ‘Lisa’: “Dat wou ik de kijker niet aandoen!"

door: ASX
Tinne Oltmans
Afbeelding bron: wvds

Suspense alom in de telenovelle ‘Lisa’. Hoofdpersonage Jonas (Oscar Willems) blijkt dan tóch niet dood te zijn, maar wordt al maandenlang gevangengehouden door zijn psychisch gestoorde broer Gert (Bert Verbeke). Vanavond start de finaleweek van het vijfde seizoen.

Na de zomer volgt het zesde en meteen ook allerlaatste seizoen van ‘Lisa’. Geen enkele andere telenovelle kende zoveel afleveringen als ‘Lisa’. Hoofdrolspeelster Tinne Oltmans blikt bij HLN Showbits terug op de voorbije drie jaar.

“Oorspronkelijk waren we maar voor één seizoen gevraagd”, vertelt Tinne. “Ik ben wel heel blij dat ik de hele rit heb uitgedaan”, gaat het verder. Even overwoog de actrice namelijk om er de brui aan te geven.

“Voor het laatste seizoen dacht ik even: Ga ik dat er nog bijpakken?”, bekent Tinne. “Maar ik zou het mezelf nooit vergeven hebben als ik dat niet helemaal had kunnen afsluiten. Als kijker wil je ook niet dat het hoofdpersonage stopt. Dat vind ik zelf verschrikkelijk, dus dat wou ik de kijker niet aandoen”, besluit Tinne.