VTM

Tóch niet wat iedereen denkt? Helmut Lotti trekt opvallende conclusie over Minotaurus in 'The Masked Singer'

door: LHX
Minotaurus
Afbeelding bron: VTM

Met zijn laatste optreden in 'The Masked Singer' maakte Minotaurus heel wat indruk. Zowel de jury als het publiek werden omvergeblazen door zijn stemgeluid.

Voor de meeste kijkers van 'The Masked Singer' is het duidelijk: in het pak van Minotaurus zit een professionele zanger, misschien zelfs een internationale ster. Heel wat mensen denken onder meer aan Helmut Lotti.

Die is, net als vorig jaar, de vele berichtjes die hij krijgt al beu. "Ik krijg weer de ene chat na de andere binnen", klaagt hij in een Facebookpost, die hij inmiddels alweer verwijderd heeft.

Ook uit hij zijn twijfels over de theorieën rond Minotaurus. "Ik hoorde in de jury iemand praten over een internationale ster. Kan zijn, maar dan wel zeker geen Engelstalige internationale ster... Hij klinkt wel héél erg Vlaams."

Sterker nog, in tegenstelling tot de juryleden is hij helemaal niet onder de indruk van Minotaurus' zangkwaliteiten. "'The Show Must Go On' staat ongeveer twee tonen lager dan het origineel. Man man man, we zijn weer vertrokken. Dit is niet eens een zanger, volgens mij."

Download nu de gratis app van Redactie24