VTM

Vernietigende kritiek op nieuw programma van Karen Damen: "Zo snel mogelijk weggezapt"

door: LHX
Karen Damen
Afbeelding bron: VTM

Voor het eerst presenteert Karen Damen haar eigen programma op VTM. In 'Wat zou jij doen?' biedt ze eerste hulp bij keuzestress.

In 'Wat zou jij doen?' legt Karen Damen het lot van twijfelaars die voor een dilemma staan in de handen van 250 wildvreemden. Het publiek in de zaal beslist, en die keuze is bindend.

De eerste aflevering is inmiddels al uitgezonden. Daarin kreeg het publiek vijf dilemma's voorgeschoteld. Een van hen was Conny, die met een wel héél lastig vraagstuk worstelde: in België, dicht bij familie, blijven of verhuizen naar Oostenrijk voor de liefde van haar leven?

Dan was er Nele, die twijfelde of haar kinderen inspraak moeten krijgen in wat er thuis op tafel komt. Anthony had het dan weer moeilijk met zijn uitdunnende haardos en vroeg zich af of het tijd was om zich kaal te scheren.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Natuurfotograaf Niki liet het publiek beslissen of hij zich ook moet wagen aan portretfotografie En tot slot was er Jelena, die twijfelde over een neusoperatie.

Aan de reacties op sociale media te zien is het programma nog niet meteen een succes. "Wat voor programma's maken ze toch allemaal?", schrijven de VTM-kijkers. "Zo gespeeld en fake." "Het slechtste dat ik ooit al gezien heb."

"Dit is een goedkoop programma gepresenteerd door iemand die daarvoor niet in de wieg is gelegd", klinkt het ook. "Zo snel mogelijk weggezapt, oerdom programma!" "Ik heb gekeken, maar het blijft bij deze ene keer."

Gelukkig voor Karen zijn er ook mensen die er wél van hebben genoten."Mooi programma!", laten die weten. "Ik vond het heel tof en emotioneel. Mooie prestatie, Karen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)