VTM

Verraders keren zich tegen elkaar in 'De Verraders': "Ik ben hem beu, hij moet eruit!"

door: COS
Loïc Van Impe en Jamie-Lee Six in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

'De Verraders' deed de afgelopen weken de gemoederen hoog oplopen, nog geen enkele verrader heeft het spel moeten verlaten. Komt daar in aflevering 5 op maandag 7 maart eindelijk verandering in?

In 'De Verraders' is werkelijk niets een zekerheid. De bondgenoten raakten vorige week hopeloos verdeeld, maar ook onder de verraders groeide het wantrouwen. Het beruchte pact uit wagon 1 is hoe langer hoe meer een blok aan het been van Jamie-Lee Six.

Ook de strategie van collega-verrader Walter Damen vindt ze een steeds groter wordend gevaar. Het complot tussen de drie verraders vertoont op maandag 7 maart dan ook stevige barsten. "Ik ben Walter kotsbeu, hij moet eruit", fluistert Jamie-Lee Loïc Van Impe stiekem toe.

"Hij gaat ons nekken. Hij gaat mij nekken. Dat heeft hij gezegd in de auto. Hij speelt het vies, hij speelt het slimmer dan ons. En je loopt er mee in. Dat je dat gewoon niet inziet! Hij speelt het twintig keer slimmer dan ons." En zo lijkt het verraad nu ook bij de verraders binnen te sluipen...

'De Verraders', elke maandag om 20.35 uur bij VTM.