VTM

Vreselijk voor Familie-actrice Jasmijn Van Hoof: “Ik stond te huilen in de douche”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

Jasmijn Van Hoof speelt in ‘Familie’ de rol van Stefanie. Ze heeft met Jonas een nieuw, oud lief.

Jasmijn volgde filmschool. “Ik ben dus eigenlijk opgeleid om achter de schermen te werken”, vertelt Jasmijn op het YouTube-kanaal van 'Warme William’.

“Ik weet nog dat ik in mijn tweede jaar van de hogeschool zat. Voor een bepaald vak moest ik locaties zoeken om te draaien. Ik ben eigenlijk heel verlegen.”

“Ik vraag niet graag mensen om hulp. Ik durf ook niet goed gunsten te vragen van mensen. Ik moest een soort van spookhuis in het Brusselse zoeken waar we een tandartsenpraktijk konden bouwen.”

“Ik had echt een heel moeilijke opdracht. Ik ken niemand in die buurt en ik moest op zoek. Dat was voor mij een heel zware periode. Ik werd elke dag geconfronteerd dat ik mensen om hulp moest vragen.”

"Ik was heel angstig"

“Ik kon dat niet. Ik zat zo in de put. Dat was een periode dat ik wilde stoppen, ondanks dat ik die opleiding wel heel graag deed.”

“Ik heb uiteindelijk in Steenokkerzeel een klein kasteeltje gevonden waar we konden draaien. Ik was heel die periode erg angstig. Ik stond in de douche te huilen. Nu gaat het beter om aan mensen hulp te vragen, maar het blijft moeilijk.”