VTM

Zeggen Emma en Emile opnieuw 'ja' in 'Blind Getrouwd'? "Niet op één, twee beslist"

door: COS
Emile en Emma in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Zondag is het al zover voor Emma & Emile en Isabelle & Matthieu. Er staat hen hét grote beslissingsmoment te wachten in 'Blind Getrouwd'. 

Emma & Emile en Isabelle & Matthieu moeten dé vraag beantwoorden: blijven ze getrouwd na 'Blind Getrouwd' of gaan ze hun eigen weg. Emma & Emile gaan met een gezonde portie zenuwen naar de plek waar ze zeven weken eerder elkaar het jawoord gaven.

"Hoe dichter je komt bij het moment, hoe moeilijker het wordt. Da's raar om te zeggen dat je blij bent dat het bijna gedaan is, maar dat is wel", zegt Emile.

"De laatste weken was het moeilijk in mijn hoofd, omdat het niet simpel was om de beslissing te maken. Nu is het wel makkelijk, nu die beslissing gemaakt is en de speech geschreven is. Maar ik heb er wel mee ingezeten. Het was niet op één, twee beslist", maakt Emile duidelijk.

"Ik heb toch veel meer stress dan verwacht. Ik hoop positieve zenuwen. Ik denk dat op één seconde die weken door mijn gedachten gaan flitsen, als we daar terug staan", zegt Emma, terwijl ze zich klaarmaakt voor hét moment.

"Het lijkt echt al een jaar geleden dat we hier gestaan hebben. Er is ook zoveel gebeurd in die zeven weken. Je weet nooit wat ze zegt. Misschien als ik voor iets een klein beetje nerveus ben, is het wel wat ze gaat zeggen. Maar als ik Emma een klein beetje ken, zal dat ook wel positief zijn."