Remco Evenepoel heeft boodschap voor Lefevere en zijn vader over transfer

door: BVDO
Remco Evenepoel
Afbeelding bron: Photonews

Het weekend van het WK wielrennen werd voor Remco Evenepoel overschaduwd door transferperikelen. Zijn vader stak het vuur aan de lont.

Zaterdagmorgen liet vader Patrick Evenepoel weten dat hij niet zeker is dat zijn zoon Remco volgend seizoen nog bij Soudal-QuickStep zal rijden. Dat leidde tot een stevig woordenspel heen en weer met Patrick Lefevere en vader Evenepoel.

“Ze zouden beter zwijgen. Allebei, zowel mijn papa als Patrick. Ik weet zelf goed genoeg wat het beste is voor mij”, liet Evenepoel weten bij VTM Nieuws. Het heeft in ieder geval geen rol gespeeld voor zijn prestaties op het WK, zo voegde hij er nog aan toe.

“Ik weet wat ik moet doen en wat mij de komende jaren te wachten staat. Het is gewoon ambetant dat er ondanks een mooie periode altijd iets negatiefs naar boven moet komen, het is precies alsof ik nooit iets goed kan doen. Dat doet soms wel een beetje pijn, maar kijk: dat is nu eenmaal het leven dat mij sinds de start van mijn carrière bij de profs is toebedeeld. Ik kan er wel mee om, hoor”, besloot Evenepoel.