Wout van Aert komt met leuke update over zoontje Jerome én spreekt over WK-vorm

door: JDH
Wout van Aert
Afbeelding bron: Photonews

Wout van Aert leeft op een roze wolk na de geboorte van zijn tweede zoontje Jerome. Natuurlijk kom het WK in Glasgow er wel snel aan. 

Na zijn opgave in de Tour om de geboorte van zijn zoon Jerome bij te wonen tekende Van Aert afgelopen donderdag present op het na-Tourcriterium van Herentals. Van Aert won het criterium ook voor Jasper Philipsen en Giulio Ciccone.

"Of ik fris ben? Dat valt goed mee", zei Van Aert bij Sporza. "De eerste dagen was ik nog wat moe na de Tour, maar intussen slaapt Jerome supergoed. De mama en het zoontje stellen het wel. Ze zijn heel flink", zei de kersverse papa nog. 

Maar over zo'n 10 dagen staat het WK op de weg in Glasgow al op het programma. Heeft Van Aert daar ook wat aan kunnen denken? "Voorlopig is alles onder controle. Het zijn hectische dagen geweest, maar ik denk dat ik nog op schema zit voor het WK."

"Ik heb de voorbije dagen goed getraind. Natuurlijk heb ik nog niet het gevoel dat ik als wielrenner wil hebben. Hopelijk is dat net voor het WK wel het geval", besloot Van Aert.