Hanne Verbruggen en andere BV’s reageren massaal op bijzonder slecht nieuws voor Laura Tesoro

door: WVDS
Laura Tesoro in 'The Voice Comeback Stage'
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro die deze zomer gans het land rondreist om optredens te doen heeft heel slecht nieuws gekregen van haar dokter. Ze laat dit zelf weten via haar sociale media.

 

“De dokter gaf me dit papiertje”, schrijft Laura Tesoro bij een foto van een papier waarop staat te lezen dat ze niet meer mag praten. “Reality check…Ik heb de afgelopen dagen mijn stem te erg gepusht en ik moet stoppen en mijn stem laten genezen voordat het probleem permanent wordt.”

De zangeres stelt iedereen gerust dat het met haar goed gaat. “Maak je geen zorgen over mij, ik ben oké. Ik wil alleen dat mijn stem ook weer goed wordt. Dus voor nu, niet praten en niet zingen.”

Maar niet meer praten en zingen zal voor Laura toch een hele opgave zijn. En natuurlijk teleurstellend voor iemand die zo graag zingt en dit jaar met haar leuke nummer ‘Not Easy’ genomineerd is voor de Radio 2 'Zomerhit’.

Massaal veel BV’s voelen mee met Laura. Zo schrijft Pommelien Thijs: “Ahh wat rot”, Hanne Verbruggen van K3 wenst Laura veel beterschap: “Ohn, beterschap lieverd!”. En Birgit Van Mol geeft haar advies: “Lastig… maar best even luisteren naar je dokter.”