Kathleen Aerts heeft iets belangrijks te melden

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Kathleen Aerts was in een vorig leven nog een K3’tje. Enkele jaren geleden verhuisde ze definitief naar Zuid-Afrika.


 

In het nieuwe programma 'Villa Zuid-Afrika' zitten de VTM 2-kijkers op de eerste rij wanneer Kathleen Aerts samen met haar gezin op zoek gaat naar een guesthouse op een adembenemende droombestemming in het exotische Zuid-Afrika.

Naast de zoektocht naar het perfecte guesthouse krijgen de kijkers ook een exclusieve inkijk in het leven van de flamboyante en soms emotionele Kathleen, de rationele hardwerkende Steven en hun twee schattige zonen.

“22 jaar geleden zette ik voor het eerst voet aan wal in Zuid-Afrika en het voelde meteen als thuiskomen. Op een zomers terras met zicht op de Tafelberg is de droom van een guesthouse ontstaan”, legt Kathleen uit.

“Nu meer dan twee decennia later blijkt de droom wel eens werkelijkheid te kunnen worden. Met twee (b)engels die ondertussen liever de wereld ontdekken dan aan mama’s rokken te hangen, is ‘the time right’! “

“Lewis en Jay kijken al uit naar de dagelijkse portie pannenkoeken van het buffet, Steven droomt al van zijn eigen bar en ik kan niet wachten om de eerste gasten te verwelkomen. Maar eerst nog een guesthouse én een naam vinden.”