Ex-K3'tje Josje Huisman heeft wat te vieren

door: LHX
Josje Huisman en vriend Leon
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos

Josje Huisman heeft er een bijzonder jaar op zitten. Ze kan het dan ook in schoonheid afsluiten.

Het grootste deel van 2023 bracht Josje Huisman zwanger door. Tot de kleine Dai Dai geboren werd op 21 oktober. Hij is het eerste kindje van Josje en haar partner Leon.

(Lees verder onder de post.)

Het najaar was ook in andere opzichten één van grote veranderingen. Met het hele gezin verhuisde Josje van Nederland naar Antwerpen, waar ze ook tijdens haar tijd met K3 al had gewoond. 

Het eindejaar is het uitgelezen moment om op al die verwezenlijkingen terug te blikken. En natuurlijk is het ook een periode van feest. Niet alleen kerst en nieuw worden bij Josje gevierd, maar ook de verjaardag van haar oudste zoontje Kamari.

Hij werd vijf jaar geleden geboren op Kerstmis. Op Instagram deelt Josje enkele prachtige foto's van hem.

"Weer een jaar met je mee gelopen, Kamari", schrijft ze erbij. "Vandaag ben je 5 jaar geworden! Het kerstgeschenk der geschenken. Veel avonturen beleefd, zoveel nieuwe dingen geleerd en een enorme groeispurt gehad. Of valt dat nu extra op nu je grote broer bent? Trots op jou!"

Van haar volgers krijgt ze massaal veel gelukwensen. "Gefeliciteerd!", klinkt het van overal. "Wow, dat gaat hard, hé." "5 jaar alweer, ben zo trots op je."