Josje Huisman deelt prachtige foto en bijzondere update na geboorte zoontje Dai Dai

door: COS
Josje Huisman en vriend Leon
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos

Josje Huisman leerden we in 2009 kennen als de opvolgster van Kathleen Aerts bij K3. Enkele jaren na haar vertrek bij de groep verhuisde Josje terug naar Nederland.

Josje Huisman leerde in Nederland Leon Tanate kennen. Ze vormen een koppel sinds april 2022 en werden op 21 oktober de trotse ouders van een zoontje. Ze gaven hem de naam Dai Dai Saul Tanate. Josje en haar gezin werden overspoeld met reacties.

"Proficiat! Genieten! Ze zijn zo snel groot", reageerde Kristel Verbeke. "Proficiat! Zo bijzonder!", klonk het bij Hanne Verbruggen, die vorig jaar voor het eerst mama werd. "PROFICIAT, pop!!! Het schoonste dat er is!! Oooh geniet ervan", schreef Natalia.

"Bedankt voor alle felicitaties! Hier alles goed!", schrijft Josje enkele dagen na de bevalling op Instagram Stories. "Ik ben aan het genieten van de kraamweek en neem het er echt van... platte rust, lekker eten en verder veel knuffelen met baby Dai Dai. We hebben geweldige kraamhulp."

"Het is zo mooi om Kamari te zien ontpoppen tot grote broer en Leon in z'n rol als vader. Volgens mij zit ik echt op die roze wolk. Dai Dai is al aan het groeien en ik kan wel honderduit vertellen over van alles en nog wat, maar ik ga nu weer ff verder genieten van deze eerste momenten", aldus Josje.

Josje Huisman met Leon en baby Dai Dai
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos