Josje Huisman doet grootste plannen uit de doeken over haar toekomst

door: STG
josje huisman
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week was het nog even afwachten of we Josje Huisman terug op het podium zouden zien met Marthe en Julia. Intussen werd duidelijk dat dat niet het geval was. Toch deelt Josje nu grootse plannen over haar toekomst.

Hoewel Josje Huisman in 2009 nog werd uitgekozen als opvolgster van Kathleen Aerts bij K3, besloot ze zeven jaar later de fakkel door te geven aan Klaasje Meijer. In 2016 besloot ze samen met Karen en Kristel de fakkel door te geven.

Heel wat mensen waren er dan ook van overtuigd dat het wel eens Josje zou kunnen zijn die het voorbije weekend Hanne zou vervangen tijdens het optreden van 'De Grote Sinterklaasshow'. Uiteindelijk was het Marie Verhulst die de vervanging op zich mocht nemen.

Toch deelt Josje nu grootste plannen over haar toekomst op Instagram. "Soms heb je van die periodes dat je barst van ideeën of enorm zin hebt om vanalles aan te pakken", schrijft ze.

In haar verhaal geeft ze een inkijk in haar tuinhuis en werkplaats. Ze heeft besloten om het tuinhuis zelf in elkaar te zetten. Ook haar slaapkamer is toe aan een fikse opknapbeurt.

JosjeHuismanInsta07122022.png
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos
JosjeHuismanInsta07122022b.png
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos
JosjeHuismanInsta07122022C.png
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos