Josje Huisman maakt opvallend nieuws bekend over pasgeboren zoontje: "1 op 80"

door: STG
Josje Huisman en vriend Leon
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos

Josje Huisman beviel eerder deze week van haar tweede kindje Dai Dai. 

Josje Huisman is bevallen van haar tweede kindje. Dat de zangeres moet bevallen van een zoontje is al langer geweten. Vorig weekend was het dan eindelijk zover. Enkele dagen later postte de zangeres geweldig nieuws op sociale media.

"Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14:35", schrijft Josje bij een prachtige foto. "Zo trots, verblijd en verwonderd zijn we van het hele proces, precies zoals we hoopten", klonk het toen.

Eén week na de bevalling komt Josje zelf met een erg straffe onthulling. Ze deelt niet alleen prachtige kiekjes, maar doet ook een opvallende vaststelling.

"Dai Dai is precies op de uitgerekende datum geboren! Blijkbaar is dat 1 op 80", bedenkt de zangeres zich. "De bevalling duurde negen uur in totaal. We waren voorbereid en superblij dat het wachten voorbij was!"

Al liep de bevalling niet van een leien dakje. "Het is wel intens zo een bevalling, maar ook zo bijzonder! We konden gelijk naar huis. Kamari kwam ook snel weer thuis. Hij kon niet wachten om z'n broertje te zien! We hebben deze week enorm genoten van onze kraamweek.. zo knus! Ik vind het natuurlijk de liefste en de schattigste baby ooit", aldus Josje.