Michel Van den Brande wil in de politiek: "Je wordt gestraft als je werkt en beloond als je niet werkt"

door: MRO
michel van den brande
Afbeelding bron: Photonews

Michel Van den Brande is een succesvol ondernemer, hij is zaakvoerder bij Kontrimo en bekend van de serie 'The Sky is the Limit'. Hij kondigt aan dat hij zelf in de politiek wil gaan omdat hij 'niet meer kan aanzien wat er met de werkende mens aan het gebeuren is'.

Op zijn facebookpagina wenst Michel Van den Brande iedereen een gelukkig en gezond 2023 en kondigt hij aan dat hij in de politiek wil stappen. 

"Werknemers en werkgevers worden op alle manieren belast dat ik enorm fier ben op onze werknemers die de moed nog vinden voor alle dagen nog te willen werken in weer en wind. Hier word je beloond als je niet werkt en gestraft als je werkt."

"Daarmee dat ik stappen wil zetten voor in de politiek te gaan. Ik kan het niet meer aanzien wat er met de werkende mens aan het gebeuren is! Ik ben er zeker van dat er ondernemers in de politiek moeten stappen, wij weten hoe we de mensen moeten motiveren voor te werken en dat is geld verdienen."

"Onze mensen krijgen opslag en meer dan verdiend, maar waarom dan bruto? Er is maar 1 winnaar en dat is de staat. En weer twee verliezers: de werknemers en de werkgevers."