Twee mannen (90 en 71 jaar) vermist sinds vrijdag: Politie vraagt uw hulp

door: MRO
vermist
Afbeelding bron: Federale politie

De politie is op zoek naar twee oudere mannen waarvan sinds vrijdag 14 april elk spoor ontbreekt. Het gaat om André Popelier (90) links op de foto en Christiaan Vandeginste (71) rechts op de foto.

André Popelier

De 90-jarige André Popelier verliet op vrijdag 14 april zijn woning in in de Veldkaaistraat in Ardooie. Op 15 april 2023 om 08.00 uur werd hij nog opgemerkt in zijn voertuig op de E42 in Doornik, richting Frankrijk. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Hij verplaatst zich met een grijze KIA Soul met nummerplaat 1-XDT-578. Meneer POPELIER is 1m78 lang en normaal gebouwd. Hij heeft grijs haar met voorhoofdskaalheid. Hij draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte blazer, een zwarte broek en zwarte klassieke schoenen.

Deze man kan verward en gedesoriënteerd overkomen, laat de politie weten.

Christiaan Vandeginste

De 71-jarige Christiaan Vandeginste verliet zijn woning in de Lekkerbeetstraat in Kortrijk op 14 april omstreeks 10.15 uur met een plooifiets. Sindsdien is hij spoorloos.

Christiaan is 1m60 lang en zeer slank gebouwd. Hij heeft blauwe ogen. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte muts, een grijze trui met rits, een halflange donkerblauwe jas met kap, een jeansbroek en grijze sneakers van het merk Fila.

Kan u de politie helpen? Neem dan contact op via het gratis nummer 0800/30 300.

Tags