Familiedrama: Moeder eist gerechtigheid na tragische dood van 2 kindjes onder oma's toezicht

door: MRO
uriel
Afbeelding bron: Gofundme

Twee kindjes kwamen op tragische wijze om het leven terwijl ze bij hun grootmoeder waren. De mama van de kindjes, Kaila uit het Amerikaanse Florida, wil nu dat haar moeder veroordeeld wordt.

De 65-jarige grootmoeder Tracey Nix paste in december 2021 op Ezra. Het jongetje was toen 16 maanden oud. Tracey viel in slaap en op dat moment liep de jongen naar buiten. Hij viel in een water nabij het huis van zijn grootmoeder en verdronk.

Tracey werd toen niet in beschuldiging gesteld, het ging om een ongeluk. Maar in november 2022, minder dan een jaar later, sloeg het noodlot een tweede keer toe.

Kaila was opnieuw bevallen van een meisje die de naam Uriel kreeg. Toen die 7 maanden oud was, bracht Uriel op 1 november 2022 een dag door bij haar grootmoeder Tracey.

Tracey ging met het meisje weg, maar vergat de baby bij haar thuiskomst uit de auto te halen op een snikhete dag. De grootmoeder vertelde aan de autoriteiten dat ze de auto thuis parkeerde en naar binnen ging. Ze speelde met haar hond en speelde piano.

Toen ze zich realiseerde dat Uriel nog in de auto zat, haalde haar man het kindje uit de wagen en werden de hulpdiensten gebeld. Het meisje werd ter plaatse doodverklaard. 

Kaila wil nu dat haar moeder gestraft wordt. "Ze moet de gevangenis in. Als haar dochter doet het me veel pijn om het te zeggen, maar als moeder eis ik het", zo citeert NBC News de moeder van de twee overleden kindjes.

Tags