Iedereen zegt hetzelfde over nieuw seizoen van 'Hotel Romantiek'

door: LHX
Hotel Romantiek
Afbeelding bron: Eén

Sinds maandag kan je op VRT 1 kijken naar het nieuwe seizoen van 'Hotel Romantiek'. Er is nog maar één aflevering uitgezonden, maar er zijn al massaal veel reacties.

In 'Hotel Romantiek' trekken Sven De Leijer, Gloria Monserez en Philippe Geubels naar Polen, samen met 24 vrijgezellen die ouder dan 65 zijn. De wijduitgestrekte oerbossen, sprookjesachtige kastelen en mysterieuze meren vormen het perfecte decor voor een onvergetelijke liefdesreis.

Acht dagen lang vullen ze hun dagen met hilarische spelletjes en levensverhalen waar je stil van wordt. Elke avond krijgen twee deelnemers met een boontje voor elkaar een ritje in de zwaan en een nachtje op een romantische plek cadeau. 

De eerste aflevering is inmiddels uitgezonden, en die ziet er alweer veelbelovend uit. Dat vinden alvast de kijkers, die massaal reageren op sociale media. 

"Topprogramma", klinkt het aan alle kanten. "Ik heb genoten van de eerste aflevering, ben benieuwd naar de volgende."

"Een heel tof programma met aandacht voor gewone mensen die op zoek zijn naar liefde en vriendschap", vinden de kijkers ook. "Smaakt naar meer." "Fantastische, ontspannende tv."

Dat het programma de voorbije jaren al heel wat indruk heeft gemaakt, is duidelijk. "Fan van het eerste uur! Ik kijk er altijd naar uit!", wordt er geschreven.

Toch zijn er ook mensen die nu pas hebben kennisgemaakt met 'Hotel Romantiek'. Ook zij blijken meteen verkocht. "Het is een topprogramma. Ik heb het voor de eerste keer gezien en heb genoten."