Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

"Bestel nooit de grote friet bij McDonald's": Man komt tot opvallend besluit na vergelijking

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

'Bestel nooit de grote friet bij McDonald's want dat scheelt geen reet', dat is de boodschap van een man uit Nederland die de verschillende porties friet bij McDonald's met elkaar vergeleek. 

Snackspert plaatst het resultaat van zijn onderzoek op Instagram. Een portie kleine friet is op zijn weegschaal 80 gram, de portie medium 116 gram en de grote friet 133 gram. 

Het verschil tussen de medium en grote friet blijkt bij zijn bestelling zeer klein. Het is een verschil van amper 10 frietjes. "Gewoon voortaan medium bestellen", besluit hij.

McDonald's reageerde ondertussen op de Instagrampost en schept duidelijkheid. "Onze porties Franse Frietjes worden handmatig gevuld door onze crew, daarom kan het soms iets verschillen."

"Dit betekent natuurlijk niet dat je nooit, maar dan ook nóóit meer een grote portie Franse Frietjes kan bestellen. Hoeveel gram bevat een portie Franse Frietjes nou echt? Een kleine portie bevat 80 gram, een medium portie bevat 114 gram en een grote portie bevat 150 gram", klinkt het bij McDonald's.

Tags mcdonald's