Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Medewerker van McDonald’s onthult gigantische blunder van restaurant

door: BVDO
mcdonald's
Afbeelding bron: Pixabay

In Nederland is er bijzonder veel te doen over praktijken bij McDonald’s. Een ex-medewerker onthulde dat tijdens een radioshow.

In een radioprogramma op 3FM vertelde een oud-medewerker van McDonald’s dat in het fastfoodrestaurant waar zij werkte de vleesvariant van McKroket verkocht werd als de veganversie.

In september werd het product vervangen door een veganversie. “Maar we hadden er nog heel veel over”, zei de beller in de radioshow. “Toen hebben we dus alle normale McKroketten tussen de Veggie gegooid. De manager heeft het gezien en die keurde het goed.”

Het videofragment werd al meer dan twee miljoen keer bekeken op Tiktok. Een woordvoerder van McDonald's Nederland regeerde al dat hij dit helemaal niet kan begrijpen. “Zo'n melding nemen we serieus en daar hebben we dus ook onderzoek naar gedaan.”

“We zijn naar het restaurant gegaan en hebben daar met de restaurantmanager gesproken. Hij gaf aan heel erg geschrokken te zijn van de video”, aldus de woordvoerder. Er zijn in ieder geval geen klachten binnengekomen, zo is nog te horen bij het restaurant.