Jasmijn Van Hoof doet opvallende bekentenis over terugkeer naar 'Familie'

door: COS
Jasmijn Van Hoof als Stefanie in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

In het voorjaar van 2024 mogen 'Familie'-kijkers een vertrouwd gezicht opnieuw verwelkomen. Jasmijn Van Hoof keert terug als Stefanie Coppens.

Jasmijn Van Hoof stond intussen al terug op de set en werd natuurlijk met open armen ontvangen door haar collega's. Stefanie Coppens vertrok twee jaar geleden op Jasmijns vraag. Ze keert nu ook terug op vraag van de actrice.

"Ik heb zelf een mailtje gestuurd om terug te mogen komen", onthult Jasmijn bij HLN Showbits. "Ik had niet verwacht dat het gemis zo zou optreden", geeft de actrice toe. In eerste instantie was het vooral de creatieve outlet die ze miste.

Ze besefte dat ze ook de cast en crew heel erg miste. "Toen besefte ik: ik wil misschien wel terugkeren. En dan weet ik nog dat ik met een heel bang hartje het mailtje stuurde van: 'Staat de deur nog op een kier om terug te komen?'"

"Het moment dat ik op versturen drukte, dacht ik: ik hoop dat ze 'ja' zeggen. Toen wist ik dat ik eigenlijk gewoon heel graag wou teruggaan." De makers zeiden gelukkig 'ja'.

Volwassener

Stefanie keert in het voorjaar terug met een nieuwe look. "Ze wilden heel graag Stefanie toch een klein beetje anders dan ze was, laten terugkomen. Ik was ook wel eens toe aan iets anders", zegt Jasmijn.

Stefanie is intussen 30, ouder dan de nieuwe jonge generatie in 'Familie'. "Ze hadden zoiets van: misschien moeten we haar ook iets volwassener maken met de juiste kleren en een nieuw kapsel."