Mysterieuze boodschap brengt Lars en andere personages in gevaar in 'Familie'

door: STG
Afbeelding bron: Familie

De terugkeer van Lars blijft voor heel wat vragen zorgen in 'Familie'. In het nieuwe boek 'Weerwraak' lijkt het mysterie zich alvast op te lossen.

De terugkeer van Lars houdt de kijkers van 'Familie' al enkele weken bezig. Intussen is ook het boek over de terugkeer van Lars verschenen.TV Familie pakt deze week uit met een exclusieve voorpublicatie uit het boek.

Daarin komen we onder andere te weten dat Lars niet naar Nice is gekomen om zich te wentelen in nare herinneringen. Hij trok naar Nice om zijn leven en zichzelf weer op de rails te krijgen. De eerste dagen heeft hij vooral alleen doorgebracht. Hij komt tot het besef dat zijn liefdesverdriet hem helemaal kapotgemaakt heeft. 

Toch komt de player in hem terug naar boven. Hij rijgt de onenightstands aan elkaar. Allemaal in de hoop dat die kunnen dienen als medicijn. In het boek mogen we ons als lezer ook verwachten aan de nodige erotiek en opwinding. De nachtelijke escapades worden letterlijk beschreven.

Uiteindelijk komt Lars tot het besef dat die onenightstands niet kunnen blijven duren. Véronique blijft door zijn hoofd spoken. Daardoor besluit hij naar een klooster te gaan. Hij laat zich opsluiten in een kloostercel. Daar ontdekt hij een mysterieuze boodschap. 

Die boodschap is de start van een avontuur dat het leven van Lars en de anderen in gevaar kan brengen. Het boek eindigt met een passage waarin het antwoord wordt gegeven op een andere vraag die nu al centraal staat in 'Familie'.

Tags familie