Gigantische miskoop met serieuze gevolgen in: ‘Blind gekocht’: “Oh my god, het dringt nu pas door”

door: LHX
blind gekocht
Afbeelding bron: Play4

Grote problemen in ‘Blind gekocht’: makelaar Béa Appeltans heeft een huis gekocht voor Jelle en Sophie, maar die haken opeens af…

Jelle en Sofie zijn geen gemakkelijke klanten voor het Play 4-programma ‘Blind gekocht’: ze wilden enkel een huis in Wetteren. Tot bleek dat er in deelgemeente Westrem, 1 kilometer buiten de zoekregio, een ideaal huis te koop stond.

Ze gaven Kobe Ilsen de toestemming om de zoekregio uit te breiden, maar even later komt er een sms’je: “Jelle en ik hebben nog eens goed nagedacht over de regio waar we willen wonen. We hebben een beetje spijt van ons laatste telefoontje.” Ze zien het tóch niet zitten om in Westrem te wonen.

Het probleem? Béa had het huis al gekocht… “ Oh my god, het dringt nu pas door”, zegt ze. “Er is geen weg meer terug. Het compromis is getekend. Tenzij we een schadevergoeding van 10 procent betalen”, zegt makelaar Béa.

Het is nu dus afwachten wat Jelle en Sofie uiteindelijk van het huis vinden. Dat komen we vanavond te weten in de voorlaatste aflevering van het programma.