Julie uit ‘Big Brother’ zeer emotioneel: “Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om het te kunnen aanvaarden”

door: PMN
Afbeelding bron: Play4

Julie Vanderzijl nam in het voorjaar deel aan ‘Big Brother’. Ze plaatste een emotionele tekst op haar instagram.

Julie Vanderzijl verloor haar vader. Een verlies dat ze momenteel nog geen plaats kan geven.

“Dertig juli 2019, 05.40 uur, de telefoon gaat, het is mama. Ik wist meteen toen de telefoon ging dat je ons had verlaten .. in een fractie van een seconde stortte mijn leven in”, blikt Julie terug op haar Instagram. 

“Ik stapte in mijn auto en schreeuwde, ik schreeuwde zo hard dat het pijn deed, daarna huilde ik waarschijnlijk ook elke traan uit mijn lichaam. Ik weet niet eens hoe ik uiteindelijk in het ziekenhuis ben aangekomen.” 

“Ze moesten me begeleiden naar jouw kamer, stappen lukte nauwelijks. Daar lag je en ik begreep dat je nooit meer zou weer komen. Waarom heb je die nacht niet gewacht op me zoals ik het je had gevraagd ?”

“Jij dacht waarschijnlijk aan mij, maar ik wou dichtbij je zijn, je hand vasthouden als je naar daarboven zou vertrekken, ik wou dat je wist dat ik je niet zou verlaten, nooit!” 

"Ik ben zo kwaad op je geweest, en nog steeds"

“Ik ben zo kwaad op jou geweest daarvoor! En nog steeds! Ik ben de persoon die jou het vaakst zag huilen al die keren dat je je kleinkinderen zag, je wist het gewoon, je wist dat dit het einde was en ik stond daar hulpeloos.. ik kon verdomme NIKS doen!!” 

“Het zijn zo een moeilijke twee jaren geweest, papa, en het gemis wordt steeds moeilijker! Ik heb dit jaar wel geleerd om erover te praten, ze helpen me!” 

“Gedaan met mijn pijn te verbergen, ik weet dat ik nog veel moet leren ,nog sterker moet worden, maar ik neem stappen, papa.” 

“Beetje bij beetje ..gelukkig heb ik mijn familie,vrienden die me meenemen naar leuke tijden, die me steunen en helpen en ook mijn kinderen, maar het blijft zo moeilijk, papa!” 

“Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om op een dag te kunnen aanvaarden dat je er niet meer bent, dat ik je nooit meer zal weerzien, je zien lachen ,Ik weet het niet, maar, papa , ik hoop het ! Voor jou!"