Belgisch koppel op brutale manier in elkaar geslagen omdat ze aangeven dat de uitgang geblokkeerd wordt

door: PMN
politie nederland
Afbeelding bron: Dutchmen Photography / Shutterstock.com (29055)

Een Belgisch koppel is op een vreselijke en dramatische manier mishandeld geweest in Eindhoven. De politie staat voor een raadsel.

De feiten vonden plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 november om 3 uur ‘s nachts. Een Belgisch koppel keerde terug naar huis na een avondje feesten.

Toen ze de parkeergarage wilden uitrijden, blokkeerde een witte bestelwagen de uitgang. De bestelwagen leek geen aanstalte te maken om te vertrekken.

Het koppel claxonneerde om hen attent te maken dat ze niet door konden. Daarop stapte iemand uit de bestelwagen.

Hij begint tegen de auto van het koppel aan te trappen. De bestuurder van de auto stapt vervolgens uit om te voorkomen dat de ruit van zijn auto wordt ingeslagen.

Hij wil met de bestuurder van de bestelwagen in gesprek gaan. Op dat moment stappen er nog mannen uit de bestelwagen.

Ze beginnen te slaan op de bestuurder van de wagen. De vrouw, die aan de passagierszijde zit, probeert tussenbeiden te komen. Zij wordt weggeduwd en komt ten val. Ze verliest het bewustzijn.

De vrouw komt terug bij en ziet dat de mannen haar vriend proberen te wurgen. Ze wil hem beschermen maar krijgt rake klappen in haar gezicht. Ze valt bewusteloos tegen de grond.

De daders gaan daarna op de vlucht. De man en de vrouw zien zo de kans om de politie te bellen.

In het ziekenhuis werden onder andere diverse botbreuken geconstateerd. De vrouw is opgenomen op de IC en heeft interne verwondingen opgelopen.

De politie staat momenteel voor een groot raadsel over wie de daders kunnen zijn. Ze doen een oproep naar getuigen.

Tags eindhoven