"De hondenkooi in!" - Meisje (14) wordt zwaar mishandeld

door: STS
Meisje - tiener - wenen - verdriet
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een 14-jarig meisje is tijdens een ruzie mishandeld geworden door een groep jonge vrouwen. Ze waren dronken en high en spaarden hun slachtoffer niet.

Het meisje had enkele jaren voordien vriendschap gesloten met één van de drie vrouwen. Maar toen ze samen met twee andere vrouwen alcohol dronken en cocaïne snoven liep het mis.

Er ontstond ruzie, en die escaleerde al snel. De drie vrouwen van 19, 19 en 20 jaar oud trokken haar trui kapot en duwden haar in een kast. Ze gooiden water over haar en schopten en sloegen haar. Het slachtoffer maakte zich klein om de aanvallen af te weren.

Op een gegeven moment werd het meisje gedwongen om in een hondenkooi te kruipen, terwijl de hond die in de kooi zat opdracht kreeg om haar te bijten, weet The Mirror.

Het slachtoffer kon voorkomen dat ze in de kooi terechtkwam en kon ontkomen. Tijdens haar vlucht viel ze nog van de trap. Bont en blauw, doorweekt en bloedend snelde ze naar een nabijgelegen huis en smeekte de bewoners om de politie en haar moeder te bellen.

De drie vrouwen zijn nu voor de rechtbank moeten verschijnen. Eén van hen daagde niet op. Allen kregen 14 maanden cel met uitstel.

Download nu de gratis app van Redactie24