Man verkrachtte 12-jarig meisje 5 jaar lang en maakte haar 2 keer zwanger

door: MRO
Adrian Donaldson
Afbeelding bron: Metropolitan police

Een man van 37 heeft toegegeven dat hij een meisje van amper 12 jaar wekelijks heeft verkracht en dat gedurende een periode van maar liefst 5 jaar. Het meisje werd zelfs 2 keer zwanger.

Adrian Donaldson uit Tottenham werd vrijdag veroordeeld tot een celstraf van 20 jaar voor de bijzonder gruwelijke feiten. 

Tussen januari 2015 en januari 2020 heeft Donaldson herhaaldelijk een meisje van 12, dat hij kende, vaak verkracht. Er waren momenten dat Donaldson het meisje tot 3 keer per week zag nadat hij alcohol had gedronken en drugs had genomen.

Hij belde het meisje ook op en vroeg haar dan om naaktfoto's te sturen. Het slachtoffer werd twee keer zwanger van zijn kind, in 2017 en 2018, en had twee keer een abortus.

Toen de moeder in januari op de hoogte werd gebracht van de verkrachtingen en zwangerschappen, belde ze onmiddellijk naar de politie.

Afschuwelijke beproeving

"Dit is een verschrikkelijke misdaad en het slachtoffer werd onderworpen aan een afschuwelijke beproeving. De gevolgen van deze misdaden zullen ongetwijfeld voor altijd bij het slachtoffer blijven", reageerde detective Gill Cousins.