Oma van 85 jaar toont nieuwe rolstoel aan de buren en wordt brutaal vermoord

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een bejaarde dame is op brutale wijze vermoord toen ze haar nieuwe elektrische rolstoel toonde aan een van haar buren. De dader is nu veroordeeld.

De 85-jarige Geraldine, uit de VS, was gestopt aan het huis van een van de buren om hun nieuwe kippenren te bewonderen en hen haar nieuwe elektrische rolstoel te tonen. De 27-jarige zoon des huizes begon echter te ijsberen achter haar rug, vooraleer hij haar met een bijl op het achterhoofd sloeg.

Het slachtoffer raakte zwaargewond, maar leefde nog acht maanden. Toen bezweek ze aan haar verwondingen. Een lijkschouwing wees uit dat stukjes van haar schedel vastzaten in haar hersenen. Volgens de lijkschouwer was dat een gevolg van de aanval, meldt het Britse Metro.

Levenslang

Na de aanval sloeg de dader meteen op de vlucht. Toen hij gearresteerd werd, was hij drijfnat en droeg hij enkel zijn ondergoed. Wat hem bezielde, is niet duidelijk. Hij zou psychische problemen hebben gehad. Ook was hij al in aanraking gekomen met drugs. Hij is nu veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.