Kan jij de politie helpen? Jongeman randde meisje dat van school kwam aan op trein

door: MRO
beernemopsporing
Afbeelding bron: Federale politie

De politie is op zoek naar een jongeman die een minderjarig meisje op een trein heeft aangerand. Dat gebeurde op 16 maart op de trein tussen Brugge en Beernem.

Op dinsdag 16 maart 2021 was een minderjarig meisje op weg van school naar huis. Ze nam omstreeks 18.34 uur de trein in Brugge met als eindhalte Beernem. Er zat niet veel volk in de wagon waar het meisje zat enkel een jonge man die plaats had genomen in een vierzitsbank. 

Plots toonde hij zijn geslachtsdeel, ging op de schoot van het slachtoffer zitten en pakte haar vast bij de arm. Vervolgens nam de verdachte met zijn andere hand de achterzijde van de nek van het slachtoffer vast en duwde het slachtoffer met haar hoofd naar beneden in de richting van zijn geslachtsdeel.

Het meisje kon de dader wegduwen en kwam hierbij per toeval met haar hand in aanraking met het geslachtsdeel van de verdachte. De trein kwam omstreeks 18.45 uur aan in het station van Beernem . De verdachte stapte net zoals het slachtoffer af en vluchtte weg over de sporen in de richting van de Wingene Steenweg.

De jonge man is ongeveer 1m70 à 1m75 lang en rond de 18 jaar oud. Hij is sportief gebouwd. Volgens het slachtoffer zag hij er heel bleek uit.
Op de dag van de feiten droeg hij een grijze muts, een grijze broek, een grijze trui met bleek opschrift en een blauw mondmasker. Hij had ook een zwarte rugzak mee (heel plat).

Heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact met de politie via het gratis nummer 0800/30 300.

Tags aanranding