Kassierster van Carrefour bedreigd en dat is nog niet alles: Politie en parket vragen hulp om deze man te vinden

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Een supermarkt van Carrefour is opgeschrikt geworden door een gewapende overvaller. Politie en parket zijn op zoek naar de dader.

Op 23 oktober 2023 stapte een gewapende man rond 13.50 uur de Carrefour-supermarkt in de Sint-Lievenspoortstraat in Gent binnen. "De onbekende man stapte de winkel binnen en ging recht op de kassierster af."

"Onder bedreiging van een vuurwapen eiste hij het geld uit de kassa. Hij nam de biljetten en verliet na één minuut de winkel. Een getuige, die buiten aan de winkel stond, heeft een robotfoto kunnen opstellen van de dader."

"De man is rond de 25 jaar oud en1m80 lang, heeft een scherp gezicht en is mager gebouwd. Hij droeg een donkerblauwe hoodie, een zwarte joggingsbroek en zwarte schoenen met witte zool en wit aan de hielen. De man sprak Nederlands, maar zeker niet perfect. Op het ogenblik dat hij de winkel binnenging, zette hij een zwart masker op."

Wie informatie kan verstrekken, wordt gevraagd om de speurders te contacteren via het gratis nummer 0800/30.300, of via opsporingen@police.belgium.eu.