Meisje (12) bevalt plots van baby: Oudere broer die haar verkrachtte is de vader

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay

Een meisje van 12 jaar is bevallen nadat ze met buikklachten in het ziekenhuis was beland. Het meisje werd eerder verkracht door haar oudere broer.

Slechts enkele uren nadat het meisje uit Wales werd opgenomen in het ziekenhuis, beviel ze van de baby die verwekt was door haar broer. Het is niet duidelijk of ze wist dat ze zwanger was.

Het kind was slechts 11 jaar toen haar 14-jarige broer haar verkrachtte. Die bekende aan de politie dat hij een keer seks had met zijn zusje. Maar er zou volgens hem geen sprake zijn geweest van dwang of bedreigingen.

Nu is er een rechtszaak gestart. Broer en zus groeiden op in een gezin met "vervaagde seksuele grenzen" en leefden in een sfeer fan "geheimhouding en leugens", tekende The Sun op in de rechtbank.

Die opvoeding zou aan de basis liggen van de gebeurtenissen. De jongen, nu 16 jaar, zou vanaf zijn tiende ook regelmatig thuis zijn blootgesteld aan porno. Hij heeft spijt en stelt het beter nu hij bij een pleeggezin leeft. Het meisje verklaarde een normaal leven te willen leiden voor iemand van haar leeftijd en het beste te willen voor haar baby.

Download nu de gratis app van Redactie24