Politie zoekt deze man voor aanranding van 34-jarige vrouw: "Ik ben superangstig"

door: MRO
opsporingsbe
Afbeelding bron: Federale politie

De politie is op zoek naar een man die een 34-jarige vrouw heeft aangerand vlakbij het Donkmeer in Berlare. De feiten gebeurden op 28 juli 2023.

De vrouw was aan het wandelen in het natuurgebied Berlare Broek op een smal wandelpad. Ze werd langs achteren gegrepen door de verdachte die haar op de grond duwde en probeerde haar te verkrachten. De vrouw verzette zich en slaagde erin te vluchten.

De verdachte had de gsm van de vrouw weggegooid. De vriend van het slachtoffer ging terug om de gsm te zoeken en vond die. Hij maakte foto's van de plaats. Op één van die foto's staat de vermoedelijke verdachte. Hij werd door de vrouw herkend.

De politie geeft volgende persoonsbeschrijving van de verdachte. "Hij is een man tussen de 30 en 35 jaar. Hij is normaal gebouwd en vrij groot, tussen 1m85 en 1m90 lang. Hij heeft donker haar en een donkere volle baard."

"Op het moment van de feiten droeg hij een donkerblauwe T-shirt met een donkere jeans. Hij had een zwarte rugzak van het merk 'Quicksilver' bij en droeg zwarte sportschoenen van het merk Nike met een opvallende witte zool. Hij had ook een zwarte step bij.
De man sprak Nederlands met een accent uit de regio Berlare."

Indien u meer informatie heeft over deze zaak, kan u bellen naar het gratis nummer 0800/30 300. Via deze link bekijkt u het opsporingsbericht op de website van de Federale Politie.