Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Politie zoekt deze man voor overval en verkrachting van 69-jarige vrouw: "Hij is echt gevaarlijk"

door: MRO
Federale politie
Video bron: Federale politie

De Federale Politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen in de zoektocht naar een man die op 3 maart 2024 een vrouw van 69 jaar heeft overvallen en verkracht in haar woning in Sint-Niklaas.

De man belde 's avonds aan bij de vrouw. Toen ze de deur opende, greep hij haar onmiddellijk vast en sleurde haar naar de woonkamer. De vrouw werd betast over het hele lichaam en kreeg klappen in het gezicht.

Hij stal cash geld en de gsm van de vrouw en liet haar gewond achter. Hij vluchtte naar het station en nam in het station van Sint-Niklaas de trein richting Antwerpen. Hij werd meermaals gefilmd door bewakingscamera's.

"Het is een zeer agressieve man. Hij zegt ook tegen het slachtoffer dat hij stemmen hoort en dat hij het in opdracht van die stemmen moet doen. Die man is echt gevaarlijk en moet zo snel mogelijk gevat worden", zegt L. Pauwels van Politiezone Sint-Niklaas.

Persoonsbeschrijving

De verdachte is 20 à 30 jaar oud en ongeveer 1m80 lang. Hij heeft een donkere huidskleur en kort zwart krullend haar. Hij is normaal gebouwd en spreekt Nederlands. Hij droeg die dag een lichtkleurig hemd, een donkere jas met kap, een zwarte broek en donkere schoenen van het merk Nike met witte en rode accenten.

Indien u informatie heeft over deze zaak, kan je bellen naar het gratis nummer 0800/30 300. Via deze link kan je het opsporingsbericht nalezen op de website van de Federale Politie.