VTM

Advocate met de handen in het haar: "We kunnen op dit moment niets beginnen tegen de spelletjes van Guy Van Sande"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan/Photonews
Iris Exelmans, advocate van de ex-man van Nathalie (Guy zijn vrouw), zit op dit moment, met de handen in het haar. Ze ziet met lede ogen aan hoe Guy spelletjes speelt in de rechtbank. De ex-acteur wordt gelinkt aan het gebruik en verspreiden van kinderporno.

Het is voor de advocate allemaal frustrerend en ook voor haar cliënt. De ex-man van Guy zijn vrouw Nathalie is ook de vader van haar dochtertje, dat destijds deels bij Guy en Nathalie woonde. "Na het extra onderzoek, dat ook al door hen gevraagd werd, heeft de procureur z'n vordering miniem moeten wijzigen. Daardoor vragen ze nogmaals extra tijd om daarop te kunnen inspelen in hun verdediging", zucht de advocate in Dag Allemaal.

"Ik kan hen geen ongelijk geven. Deze week (op 29 juni, nvdr) komt de zaak opnieuw voor. Ik ben er quasi zeker van dat er dan opnieuw bijkomend onderzoek zal worden gevraagd. Met als enige doel de boel nog wat te rekken. Tot na de zomer wellicht, of zelfs later."

"Dit is natuurlijk heel moeilijk voor hem en z'n hele familie. Die aanslepende procedureslag is bijzonder zwaar, maar ze kunnen weinig doen. We zullen geduld moeten oefenen, en ondergaan. Want niemand wil dat deze man door procedurefouten aan z'n lot zou ontsnappen."