VTM

Kürt Rogiers enorm geschrokken van commentaren op zijn vrouw Els: “En dat durfde die te zeggen terwijl mijn vrouw erbij stond, dat is voor haar wel even slikken”

bron: Qmusic
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Kürt Rogiers heeft een gelukkig leven. Maar dat neemt niet weg dat hij wel geschrokken is over de commentaren op zijn vrouw Els.

“Vijf jaar geleden zou ik gezegd dat ik het makkelijk is om de vrouw te zijn van Kürt Rogiers. We hebben alles wat we verlangen. Terwijl ik nu soms denk denk dat Els het de voorbije twintig jaar wel moeilijk te verduren heeft gekregen. Ze ziet mij vaak zoenen met andere zoenen of andere vrouwen die belangstelling hebben in mij”, zegt Kürt aan Qmusic.

“Els is een intelligente vrouw en geen babe. Het is letterlijk gebeurd dat we op een feest stonden en dat een andere vrouw tegen mij zei: “Jij kunt toch veel beter krijgen dan zij.” En dat terwijl mijn vrouw erbij stond. Op zo’n momenten is het voor Els wel even slikken.” 

“Gelukkig is ze intelligent genoeg om het te plaatsen. Nu begint dat naar mijn dochters te komen. Ik ben heel trots op hen. Mijn oudste dochter is een heel mooi kind, maar wel een stevige. En plots werd een opmerking gemaakt over Lola. Het is ook niet makkelijk om de kinderen te zijn van Kürt Rogiers.”