VTM

Vader van meisje waar Guy Van Sande foto's van maakte merkt iets verontrustend op bij de acteur: "Ziek word ik er van"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Werner, de vader van Guy Van Sandes (55) stiefdochter Lore, kan zijn ogen niet geloven als hij het gedrag van de acteur ziet in de rechtbank. Guy vraagt een opschorting van straf.

"Een proces, dat is niet meer nodig, want ik ben door alle aandacht rond deze zaak al genoeg gestraft", dat is wat Guy vindt van deze hele zaak. De acteur gaf eerder al toe dat hij schuldig is aan kinderporno.

Op 23 oktober doet de raadkamer een uitspraak." Wat kan ik hierop zeggen?", zucht Werner Kuhn in Dag Allemaal. "We moeten de wet volgen. Uit het dossier blijkt intussen dat er niet echt sprake is van aanranding. Maar er werden wel degeljk foto’s gemaakt door Van Sande. En gedeeld in die chatroom.’"

"GEEN SCHULDBESEF"
"Mijn mening over Van Sande is alleszins niet veranderd, nee. Hij heeft niet het minste schuldbesef. Ziek word ik ervan. Hij heeft nooit enig schuldinzicht getoond. Erger: na al die tijd ziet hij zichzelf nog altijd als slachtoffer, en da’s een groot probleem."

"Het is een man die in mjn ogen nooit meer in de buurt van kinderen zou mogen komen. Hij zegt zelf dat hij geen pedofiel is. Dat is natuurlijk zever! Dag en nacht is hij met z’n ‘activiteiten’ bezig geweest. Dan heb je een probleem, punt."